Billige gallakjoler

Billige gallakjolerDer kommer nogle store begivenheder i alles liv, hvor man har brug for at se absolut elegant ud, og her er en gallakjole det helt rigtige valg. Mange vil dog helst ikke betale en herregård for en ny gallakjole, da det ikke lige er hver mandag, at man får brug for en gallakjole.

Her følger en række fifs om gallakjoler til dig, der gerne vil have, at den er noget ganske særligt og elegant, men samtidig helst ikke vil betale over 2.000 kr. og gerne mindre.

Gallakjoler til spotpriser

Et godt sted at begynde din jagt er engroskjoler.dk. Her finder du et stort udvalg af flotte gallakjoler, der koster fra lidt under 300 kr., hvilket må siges at være overordentligt billigt.

Her kan du bl.a. få en blå, blank sag med en slids i siden til 288 kr. eller en lang elegant sort sag i silke strechstof til 409 kr. Du kan kigge videre her.

Kjolerne bliver solgt online, og fragten koster 59 kr. Det er generelt billigst at købe din kjole online, så hvis du er rimelig sikker på din størrelse, og hvilken kjole det skal være – ja, så er den kun et klik væk, og du kan spare både tid og penge.

Kjoler i Storkøbenhavn

Bor du i Storkøbenhavn, og vil du gerne prøve kjolen først, så kan du også vælge at tage et smut forbi Taastrup, hvor du i kjolebutikken MissMolly.dk kan finde et væld af festlige og elegante gallakjoler.

De har fx månedens to tilbudskjoler, som udgør en grøn, lang silke-gallakjole uden strop og med bælte og en rap, lille gallakjole med slidser i siden. Begge koster 998 kr.

Du kan også få en elegant sort gallakjole med hvid kant til 1.498 kr. Skulle en af disse kjoler ikke lige være dig, så burde du nu nok kunne finde noget alligevel, da de har over 2.000 festkjoler på lager.

Her kan du også få syet kjolen til, så du er sikker på, at den sidder lige, som den skal.

Kjoler i Midtjylland

Er du fra Midtjylland kan du finde uforglemmelige kjoler i Randers, prøv fx DivaDore.dk.

Butikken sælger dog også online, så kommer du ikke på disse kanter, så kan du også bestille online.

Fragt koster 49 kr. Kjolerne fås i mange forskellige romantiske udskæringer med og uden stropper.

De starter fra 1.298 kr. og opefter, så de ligger altså ikke i den helt billige ende, men har til gengæld et bredt udvalg og god kvalitet – også i store størrelser.

Store kæder fører også gallakjoler

Du behøver dog ikke nødvendigvis tage i små specialforretninger for at finde gallakjoler.

Store kæder kan også have gode tilbud indenfor gallakjoler. Prøv fx Mango, hvor du for eksempel finder lange silkekjoler med flot udskæring omkring barmen og udringet ryg. Se selv her, yderst elegant, men koster kun 489 kr.

De spraglede kjoler

Du kan også få lidt mere spraglede kjoler, hvis du gerne vil have, at din gallakjole skal være noget lidt usædvanlig.

Prøv fx denne shop, der er en knap så klassisk gallakjole, men mere en festkjole med spræl i.

Priserne er til at betale for de fleste, prøv fx en lang vovet Iza model i turkis med bare sider og ryg til 349 kr. Kjolerne kan bestilles online.

Der er altså et stort udvalg af billige kjoler online, så selvom det er galla og elegant, så behøver det ikke være super dyrt at være flot klædt på.

Engroskjoler.dk er et af de gode steder at lede, hvis prisen skal være under 500 kr.

om Mia

Som mange andre kvinder, har Mia en forkærlighed for tøj og kjoler i særdeleshed. Med siden Festkjoler.org har Mia fået sat ord på sin passion og vil nyde at dele denne med alle dem der har det på samme måde.