Festkjoler til unge

Festkjoler til ungeHvis du er ung og gerne vil have nok af smarte kjoler at vælge imellem, når du skal til fest, så er der oplagte online-sider for dig, hvor du kan undersøge terrænet.

Det store udvalg online

Prøv fx Nelly.com som er en samlet site over en lang række forskellige kollektioner.

Her kan du finde et væld af festkjoler fra kendte mærker såsom French Connection, Nelly Trend, Elise Ryan og Paprika.

Priserne svinger fra 199 kr. til over 2000 kr. Der er både klassiske kjoler og sprælske kjoler, der udfordrer konventioner om form og farver.

Nelly er et online-site, og derfor kan du købe kjolerne direkte på nettet. Hvis du har spørgsmål vedrørende købet, så har de en kundeservice, der kan hjælpe dig.

Fashionspot.dk er også et godt sted at lede, da det giver en god oversigt over forskellige kjoler på markedet fra designer-kjolen til fest-kjolen.

Du kan også lade dig inspirere af et engelsk online sted, som er meget hipt lige nu og ikke alt for dyrt. Her kan du se nærmere, hvad du kan få.

Den billige

Vil du gerne have billige festkjoler, som du også kan bruge bagefter, så er H&M altid en mulighed.

Du kan fx få en pink sag med bare sider og med et superflot spænde til 399 kr. Du kan se den her, men du kan også finde kjoler helt ned til 99 kr., som du kan bruge til fest.

Et andet sted online, hvor du kan finde festkjoler til under 500 kr. er hos Vero Moda. Her kan du både finde en sart gul lårkort med udsmykninger på skulderen, og en kort lårkort sort sag med kun en strop.

Mange af kjolerne er desuden velegnet til sommer – se selv mere her: http://veromoda.bestsellershop.com/DK/party-kjoler/1479817

De fede mærker

Er du et mærkedyr, når det gælder kjoler, så er der også et stort udvalg, de er dog ofte lidt dyrere.

YouHeShe.com kan du stifte bekendtskab med den meget anerkendte danske designer Stine Goya, der er kendt for sine farverige print og sans for detaljen, se fx her.

Du betaler dog for mærket og får næppe noget under 1.500 kr.

På samme site kan du også finde en superflot fra Helmut Lang kjole med silke chiffon til 1500 kr.

Af andre lækre designermærker skal også nævnes Designers Remix og Michael Kors, der begge laver nogle meget elegante kjoler.

En anden designer-side med hjemsted i København tilbyder også en række spændende designere og kjoler med mange forskellige snit.

Her skal man dog også have den store tegnedreng fremme, da de fleste koster over 1000 kr. Se modeller her: http://triercopenhagen.com/en/clothing/dresses

Den unikke

Er du mere til et kunstnerisk touch på din kjole, så kan kjoler fra fx Baum and Pferdgarten anbefales.

Kjolerne kommer med finurlige tryk og mønstre, både dyre- og blomstermønstre er populært.

Mange af kjolerne er løstsiddende, hvilket giver et twist af 80’er design, men samtidig er de meget enkle og skandinaviske i udtrykket. De skal nok falde i god jord til den næste kunstreception.

Du kan se flere fantastiske kjoler her: http://shop.baumundpferdgarten.com

Kjolerne er dog også dyrere end mainstream-markedet, så du skal regne med at have mindst 600 kr. op af lommen for en kjole – og ofte på den anden side af 1600 kr.

Kjolerne kan købes online, men du kan også finde mærket i mange tøjbutikker rundt omkring i landet.

Skal du ud at købe en festkjole, så er der altså masser at vælge imellem.

De billigste får du oftest hos de store kæder såsom H&M, men vil du have noget mere specielt, så kan du med fordel se på youheher.com, som rummer en række designermærker, som dog til gengæld koster fra som regel 1500 kr.

De fleste steder kan du bestille kjolen online.

om Mia

Som mange andre kvinder, har Mia en forkærlighed for tøj og kjoler i særdeleshed. Med siden Festkjoler.org har Mia fået sat ord på sin passion og vil nyde at dele denne med alle dem der har det på samme måde.