Gallakjoler udlejning

Gallakjoler udlejningDe fleste mennesker skal til en gallafest eller en fornem rund fødselsdag i løbet af deres liv, men for mange er det kun nogle få gange, at man skal komme i gallatøj.

Derfor er det også et populært valg for mange at leje deres gallakjole for en dag, da sandsynligheden for at man kun får brugt den én gang er stor.

En af fordelene er, at hvis man skal til gallafest igen, så kan man blot leje en ny – og det kan måske være meget godt, for ens stil og krop ændrer sig jo i løbet af årene.

Det kan også være billigere at leje end at skulle investere i noget helt nyt.

Her er nogle gode hjemmesider for dig at undersøge nærmere, hvis du gerne vil leje en fin gallakjole, som kan gøre dig til ballets dronning for en aften.

De fleste udbydere tilbyder, at du kan leje kjoler online eller komme forbi og hente dem. Nogle tilbyder også fragt gratis eller imod lidt ekstra betaling.

Den eksklusive elegante

Du kan fx prøve Tryllespejlet.com, som giver en god oversigt over en masse forskellige festlige gallamodeller. Der er kjoler til alle størrelser.

Kjolerne ligger dog i den dyrere ende, da de alle koster 1.100 kr. i leje for en dag.

Det gælder fx for denne smukke vinrøde kjole med bælte, der koster 1.100 kr. at leje for en dag – bemærk at du betaler 350 kr. i depositum oveni.

Der er altså ikke er mange penge sparet i forhold til selv at købe en fra ny af.

På den anden side, så kan du leje modeller, der hvis du skulle købe dem fra nye af, højst sandsynligt ville være langt dyrere.

Billigere udlejning

Du kan finde en billigere udlejning af gallakjoler hos Amorin.dk.

Her koster en flot lang selskabskjole med perler foroven og flot overstykke og spaghetti-stropper 475 kr. at leje.

En anden kjole der ikke koster det hvide ud af øjnene at leje er en sort og hvid sag, der spiller elegant sammen. Den koster 375 kr. at leje.

Du kan få studierabat, hvis du er studerende. Der er over 200 kjoler, så der er nok på lager, og sikkert også en, der lige passer dig.

En fordel ved at leje din gallakjole her er, at lejeperioden er to døgn, og hvis du lejer op til en weekend, så kan du leje fra fredag til mandag.

Kjolen kan både afhentes eller bookes online. Vær dog opmærksom på, at hvis du booker din kjole online, så kommer der to dage oveni til forsendelse og returnering.

Sans for detaljer

En anden mulighed er fx butikken Amor, som udlejer diverse selskabskjoler med både sølvtråde og draperinger, flotte udskæringer og nogle har sågar tylskørt – dette er et godt sted at starte, hvis man gerne vil have, at der er kælet om detaljerne.

Du kan se mere her: Amor-Udlejning.dk

Prisen fremgår ikke af hjemmesiden, men du kan altid skrive til dem. Du kan ikke leje kjolen online, men skal forbi butikken i Rødovre, hvor du i øvrigt kan få kjolen tilpasset.

Endelig bør du også tjekke Askepot Kjoler ud, hvis du godt kan lide, at der bliver lagt mærke til din kjole.

De sælger meget bedårende og rigtige prinsessekjoler med masser af detaljer, såsom kjoler med paletter, tyl, og fine mønstre.

Du kan beundre dem med andre øjne her: http://www.askepotkjoler.dk/fest.html

Det er både muligt at købe kjoler eller blot at leje dem. Lejen svinger fra 1.000 kr. og opefter.

Skal du til gallafest, lancier eller en rund fødselsdag, hvor man skal fint klædt på, så kan du have brug for en gallakjole.

Der kan være god fornuft i at leje den, hvis du ved, at du kun skal bruge den en gang. Du kan finde fra en ca. 375 kr. og opefter.

om Mia

Som mange andre kvinder, har Mia en forkærlighed for tøj og kjoler i særdeleshed. Med siden Festkjoler.org har Mia fået sat ord på sin passion og vil nyde at dele denne med alle dem der har det på samme måde.