Kjoler online – Online køb

Kjoler onlineI dag bliver internettet stadig mere og mere brugt. Det er for mange blevet en hjælpende hånd til alverdens ting – lige fra informationssøgning til indkøb og til sociale hjemmesider der kan hjælpe os med at holde kontakten med hinanden.

Og hvis der er én ting nettet er rigtig godt at bruge til – så er det tøjkøb. Der findes nu hundredvis af forskellige tøjsider som sælger tøj til enhver smag. Derfor er mange begyndt at bruge nettet i stedet for, eller som supplement til, de fysiske butikker.

Dette gælder bestemt også for køb af kjoler. På nettet kan man finde en kjole til enhver lejlighed – i alverdens farver og faconer. Der findes alt lige fra billige hverdagskjoler til dyre designerkjoler.

Fordele og ulemper ved online shopping

Fordele:

At shoppe efter kjoler på nettet har mange fordele. For det første er udvalget af kjoler meget større, da man har mulighed for at klikke sig ind på mange forskellige sider. På de fleste sider er det gjort rigtig nemt at finde hvad man leder efter ved hjælp af søgefunktioner. På den måde kan man søge på enten størrelse, farver eller behov (aftenkjole, kort kjole, festkjole, osv.)

En anden fordel ved at shoppe online er, at der er større muligheder for at finde tøj i alle størrelser, da de ikke er begrænset af, hvilken mængde de kan have liggende i butikken ad gangen.

Til sidst er internettet også et rigtig god sted at samle inspiration på grund af de gode muligheder for at se på mange forskellige kjoler.

Ulemper:

En af ulemperne ved at købe kjoler online er, at man ikke har ordentlig mulighed for at se kjolen inden man bestiller den. Mange sider er gode til at have billeder liggende af tøjet fra alle forskellige vinkler, men det er alligevel ikke det samme som at stå med kjolen i hånden.

Af samme grund er det også en ulempe, at man ved online-shopping ikke har mulighed for at prøve tøjet inden man køber det. Det skal dog nævnes, at man hos de fleste sider har mindst 14 dages fuld returret, og derfor har mulighed for at få tøjet hjem, prøve det og så beslutte sig for om det skal sendes tilbage eller beholdes. Men det er stadigvæk en ulempe i forhold til de fysiske butikker.

Fordele og ulemper ved den fysiske butik

Fordele:

Den største fordel ved at købe kjoler i de fysiske butikker frem for over internettet er, at man i butikkerne har mulighed for at prøve kjolen/kjolerne på inden man beslutter sig. På den måde har man bedre mulighed for at sammenligne kjolerne, inden man bestemmer sig for hvad der passer bedst til en.

En anden fordel ved de fysiske butikker er, at de giver god mulighed for at få råd og vejledning af ekspedienterne, hvis der er noget man er i tvivl om.

Ulemper:

De fysiske butikker har dog også nogle ulemper. Den første er, at de kan være ret begrænsede i deres geografiske placering og at de derfor ikke er tilgængelige for så mange mennesker som internetbutikkerne er.

En anden ulempe er også at de, set i forhold til internetbutikkerne, har et meget begrænset udvalg af kjoler. Det gælder både i forhold til forskellige kjoler, men også til blandt andet flere størrelser af den samme kjole. Det skyldes at de er begrænsede af, hvad de kan have liggende i butikken af gangen.

Om man helst vil handle online eller i de fysiske butikker er en smagssag, og begge dele har hver sine fordele og ulemper. Nogle typer kjoler (sommerkjole, osv.) vil dog egne sig bedre til online-shopping end andre (gallakjoler) – da nogle kjoler kræver at man har god mulighed for at prøve dem på.

Links:

Kjoler til enhver lejlighed:

Gallakjoler online:

om Mia

Som mange andre kvinder, har Mia en forkærlighed for tøj og kjoler i særdeleshed. Med siden Festkjoler.org har Mia fået sat ord på sin passion og vil nyde at dele denne med alle dem der har det på samme måde.