Korte festkjoler

Er du på udkig efter en kort festkjole, så findes de kun et klik væk både i enkle og sprælske varianter.

Start online og se hvad du kan finde af forskellige blændende festkjoler. Der er et stort udvalg i mange forskellige prisklasser og som regel kan du få fragtet dem ud gratis eller for nogle få håndører oveni.

Fine kjoler med fut i

Et sted hvor du kan finde mange fine korte kjoler er hos Kjolehuset.dk.

Her kan du fx for denne dragende, vinrøde korte kjole, der sidder elegant i taljen og fremhæver barmen flot. Se her, hvad du selv synes: Den koster 589 kr.

Er du til print og sløjfer og kjoler med go i, så er der også masser af korte fristende sager at vælge imellem hos Kjolehuset. De starter fra 599 kr. Du kan se udvalget her.

Pink skaber opmærksomhed

Pink er hot hos mange online forhandlere. Hos Christbellas fx kan du få en vovet pink cocktail-kjole med smock syning i ryggen, som nok skal sikre, at du bliver dansegulvets dronning. Den koster 599 kr.

Du kan også få en nuttet assymetrisk baby pink kjole med hvide kanter, der vil få enhver Askepot til at besvime af misundelse – se bare selv: Den fås til 650 kr.

Hos Miinto.dk/ kan du finde spændende kjoler, som er unikke i snittet, fx denne blændende stroppeløse lilla tubekjole, der kan erhverves for 599 kr.

En anden mulighed er en minimum kjole med et flot farverigt print og en flot udskæring, der falder flot over brystpartiet. Den koster 479 kr. Alle kjolerne kan købes online.

De korte til spotpriser

Skal kjolen koste under 500 kr., så har H&M et stort udvalg til under 500 kr. Eksempelvis denne her figursyede model, der fremhæver kroppens naturlige kurver.

Overdelen er plisseret. Kjolen kan erhverves for 399 kr.

H&M har i det hele taget et stort udvalg af både sarte og prangende modeller fra turkis til sandfarvede, fra kropsnære til flagrende.

Prisen kravler sjældent op over 249 kr., til gengæld kan du finde kjoler helt ned til 79 kr. Dan dig et overblik her.

Kjole og figur

Håber du har fået lidt inspiration til køb af korte kjoler. Inden du giver dig i kast med at købe kjoler ind, så er det godt at overveje, hvorvidt at det skal være en kort eller lang kjole.

Først skal du selvfølgelig først tænke over, hvad der egner sig til lejligheden. Når kjolen er kort, så indbyder den til sjov og ballade, mens en lang kjole måske er mere elegant og klassisk.

Skal du fx i byen med veninderne, så vil den korte være oplagt, men skal du gallafest eller danse lancier, så vil en lang kjole være mere naturlig at troppe op med.

Du skal også tænke over din figur – er du en høj og slank pige, så vil korte kjoler sandsynligvis sidde rigtigt flot på dig, fordi den fremhæver dine lange ben.

Er du lille og net kan en kort kjole også være lige i øjet, men du skal måske fremhæve dit brystparti i stedet for dine ben ved at vælge en med en dyb udskæring.

Pangfarver går som regel bedst med folk, der har lidt farve på kroppen, for ellers man kommer hurtigt til at se meget bleg ud i fx en pink kjole.

Et godt trick kan være altid at tage meget make-up på, så matcher man kjolens pang-farver.

Vælger du en mere sart kjole kan det dog stadig give et flot modspil med en kraftig make-up, det skaber dog så fokus på dit ansigt frem for kjolen. Store øreringe er altid flot til festlige kjoler.

Held og lykke med den korte kjole – som du kan se er der masser af gode online-tilbud at vælge imellem.

om Mia

Som mange andre kvinder, har Mia en forkærlighed for tøj og kjoler i særdeleshed. Med siden Festkjoler.org har Mia fået sat ord på sin passion og vil nyde at dele denne med alle dem der har det på samme måde.